Gendergap-nl -- Nederlandse mailinglijst over gendergap activiteiten op Wikimedia projecten

 

Over Gendergap-nl
Nederlands

Welkom op de Gendergap-nl maillijst.

Deze mailinglijst wordt beheerd door vrijwilligers van Wikimedia Nederland.

Wikimedia Nederland wil dat al haar evenementen, activiteiten, platforms en kanalen toegankelijk, veilig en verwelkomend zijn voor iedereen. We gaan uit van vriendelijkheid, respect, collegialiteit en solidariteit, zodat we prettig samenwerken aan vrije kennis. Wij willen zoveel mogelijk mensen in staat te stellen actief deel te nemen aan Wikimedia-projecten en -platforms, om onze visie te bereiken van een wereld waarin iedereen kan delen in de som van alle menselijke kennis. Dat is de basis van ons Beleid Vriendelijke Ruimtes (BVR).

Dit beleid is ook van kracht op deze mailinglijst.

Meer informatie over het BVR vind je hier

Melding doen van een (mogelijke) overtreding van de BVR in berichten die via de mailinglijst zijn verspreid, kan via de link hierboven - of neem contact op met Wikimedia Nederland via BVR@wikimedia.nl

Om alle eerdere berichten op deze lijst te raadplegen, kijk in het Gendergap-nl Archief. (Het huidige archief is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Gebruik van Gendergap-nl
Om een bericht naar alle leden van de lijst te sturen, adresseert u het aan:
gendergap-nl@lists.wmnederland.nl.

Hieronder kunt u uzelf aanmelden als lid van de lijst of uw persoonlijke instellingen wijzigen.

Aanmelden bij Gendergap-nl

Om u aan te melden bij Gendergap-nl vult u onderstaand formulier in. U krijgt een e-mail toegezonden met het verzoek om uw aanmelding te bevestigen, ter voorkoming van valse aanmeldingen. Dit is een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

  Uw e-mailadres:  
  Uw naam (optioneel):  
  U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

  Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.
  Kies een wachtwoord:  
  Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:  
  Wat is uw voorkeurstaal voor de berichten? Nederlands  
  Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail? Nee Ja
Gendergap-nl leden
(De ledenlijst is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Vermeld uw adres en wachtwoord om toegang te krijgen tot de ledenlijst:

Adres: Wachtwoord:   

Om u af te melden van Gendergap-nl, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres


Gendergap-nl wordt beheerd door vanlanschot at wikimedia.nl, ciell.wikipedia at gmail.com, sandra.fauconnier at gmail.com, groenleer at wikimedia.nl
Gendergap-nl beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op lists.wmnederland.nl

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix