[Wle-nl] Klaar dermee

k.vliet op kpnmail.nl k.vliet op kpnmail.nl
Do Sep 21 23:14:12 CEST 2017


Ha Ciell en Hans, ik vind het een treurige dag dat jullie het project Natuur vaarwel zeggen. Samen met Dick die helaas al eerder afscheid nam (Wilma blijft hopelijk nog) beschouw ik jullie als de gangmakers achter het project van wie ik veel geleerd heb. Ik vind dat het project nog nuttige taken te vervullen heeft dus ik ga proberen nieuwe mensen voor het project te interesseren. Maar eerst even aftasten bij Sandra en het bestuur of zij ook nog een taak zien voor project Natuur. Hopelijk zien Nolda en Wilma het ook zitten om een volgende stap te zetten, dan sta ik er niet alleen voor. Misschien horen we nog iets van Romaine, want die is wel erg stil de laatste tijd.
Heel veel dank voor de vrolijke en actieve samenwerking de laatste jaren (ik voel me nog steeds een beginner vergeleken met jullie). We zien elkaar vast nog rond de WM bijeenkomsten verspreid over het jaar. En Ciell mogelijk bij gendergap (ik heb de vrouwen met groene vingers nog op mijn lijstje staan).
Hartelijke groeten, Kees
----Origineel Bericht----
Van : ciell.wikipedia op gmail.com
Datum : 21/09/2017 17:44
Aan : wle-nl op lists.wmnederland.nl
Onderwerp : Re: [Wle-nl] Klaar dermee
 Oh, ik vergeet jullie nog helemaal te bedanken voor de leuke tijd heb waarin we damen veel voor elkaar kregen. Ik kijk zeker niet met een slecht gevoel terug op de afgelopen 3 jaar. Bedankt!
 
 Ik ga mijn energie nu in het gendergap steken, we komen elkaar vast nog wel weer tegen.
 
 
 
 
 
 Ciell
 
 
 
 Op 20 sep. 2017 17:39 schreef "Ciell Wikipedia" <
 ciell.wikipedia op gmail.com>:
 
 
  
  
   
   
    
    
     
     Hoi allemaal,
     
     
     Ook na mijn laatste mail bleef het, afgezien van een schuifelende reactie van Wilma zonder definitief antwoord, stil op de lijst. Niemand stopt ermee, niemand gaat er opnieuw tegenaan, geen initiatief behalve wat al op de plank lag en vooral veel stilte. 
     
     
    Ik vind het erg jammer, maar heb toch echt genoeg energie in het project gestopt. Ik blijf niet langer trekken aan een project dat niet gedragen wordt door zijn leden. Er zijn leukere uitdagingen, waaraan ik mij liever toe wijdt. 
    
    
    Ik wens jullie veel succes met Project Natuur en lees het met interesse als er nieuw leven in komt. 
    
   Nolda: kan ik het beheer van de maillijst aan jou overdragen? 
   
   
   Vriendelijke groet,
   
  Ciell
  
  
 
 
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <https://lists.wmnederland.nl/pipermail/wle-nl/attachments/20170921/aa9a0262/attachment.html>


Meer informatie over de Wle-nl maillijst