[Wle-nl] Verder zonder Sindy: 22-06 19.30

k.vliet op kpnmail.nl k.vliet op kpnmail.nl
Do Jun 15 21:32:01 CEST 2017


Ha Ciell en anderen, ik denk ook dat het goed is om de vergadering door te laten gaan. En het zou fijn zijn als jij een agenda kunt voorbereiden. De belangrijkste onderwerpen zijn idd hoe verder zonder Sindy (snik) en hoe werken we de voorstellen voor de donatie uit. Wat het laatste betreft: Sandra heeft aangegeven dat ze eind juni meer van ons (en van gendergap) wil horen, dus dat kunnen we niet uitstellen. Ik wil wel proberen enkele opties iets verder uit te werken. Ciell heb jij nog nagedacht over hoe vrouwen en natuur verder (samen) vorm te geven?
Wat betreft opvolging Sindy: voor de 'externe' activiteiten neemt Michelle (voorlopig?) een aantal taken over. Maar voor het begeleiden van de projectgroep en ondersteuning van de WiR zullen we moeten leren meer zelf te doen vrees ik. Laten we daar dan meteen maar aan proberen te wennen. :-)
Groeten, Kees
----Origineel Bericht---- 
Van : ciell.wikipedia op gmail.com
Datum : 15/06/2017 16:06
Aan : wle-nl op lists.wmnederland.nl
Onderwerp : [Wle-nl] Verder zonder Sindy: 22-06 19.30
 
 
  
  
   Hallo allemaal,
   
   
  Sindy heeft vanaf vandaag vakantie en neemt daarna afscheid van WMNL. De taak van Projectgroep Natuur is nog niet overgedragen, maar we hebben wel een vergadering staan voor volgende week donderdag en ik denk dat het goed is als we deze door laten gaan, zodat we wat prioriteit aan kunnen brengen in hoe wij de activiteiten rondom de donatie vorm willen geven. 
  
  
  Ik wil best, met jullie input, een agenda maken voor 22 juni om 19.30. Maar misschien willen we er toch graag iemand van kantoor bij hebben? 
  
  
 Vriendelijke groet,
 
 Ciell
 
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <https://lists.wmnederland.nl/pipermail/wle-nl/attachments/20170615/b96930f5/attachment.html>


Meer informatie over de Wle-nl maillijst