[Wle-nl] Van Wikimediaan naar Ambtenaar

k.vliet op kpnmail.nl k.vliet op kpnmail.nl
Wo Jun 7 08:40:05 CEST 2017


Ha Sindy, van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Dichter bij huis en met nieuwe uitdagingen in het ambtenarenleven. Hopelijk krijg je minstens zo interessante klussen als bij project Natuur. :-) Dank voor de persoonlijke manier waarop je onze discussies in goede banen hebt weten te leiden, anders waren we nu nog aan het vergaderen. En dank voor het vele werk dat je achter de schermen hebt gedaan om onze activiteiten te laten slagen. Ik probeer nog even persoonlijk afscheid te nemen op 24 juni (is de dag voor mijn vakantie).
Hartelijke groeten, Kees
----Origineel Bericht----
Van : meijer op wikimedia.nl
Datum : 30/05/2017 12:18
Aan : wle-nl op lists.wmnederland.nl
Onderwerp : [Wle-nl] Van Wikimediaan naar Ambtenaar
 Hallo allemaal,
 
 
 
 
 Ik heb wel even zitten denken over deze email, maar laat ik gewoon beginnen bij het begin en niet met het belangrijkste, wat dat komt straks. Net afgestudeerd kwam ik binnen bij Wikimedia Nederland, mijn eerste gesprek was op de (bekende) blauw bank en nu ruim 4 jaar later ga ik Wikimedia Nederland verlaten om de volgende stap in mijn carrière te maken. Per 1 juli (niet helemaal want dat is op zaterdag) ga ik starten als ambtenaar bij Gemeente nieuwkoop, zouden ze daar ook banken hebben, want je weet wat ze over ambtenaren zeggen ;)
 
 
 
 
 
 In de afgelopen jaren heb ik zoveel verschillende dingen mogen doen, van het in elkaar zetten van bureaustoelen (ik geef toe met wat hulp) tot het leiden van projecten, allemaal ervaringen die ik met mij mee neem naar mijn nieuwe baan. Het absolute hoogte punt was voor mij persoonlijk de, hoe kan het ook anders uitreiking van de Erasmusprijs. De eer die jullie en alle andere Wikipedianen kregen voor al het werk wat jullie doen.
 
 
 
 
 
 Zoals gezegd sluit ik af met het belangrijkste en dat is jullie bedankt voor al jullie inzet voor project natuur! Jullie waren een hele fijn groep om te mogen ondersteunen vanuit kantoor. Via deze weg wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie uit te nodigen voor mijn afscheidsborrel op zaterdag 24 juni om 15:00 uur. Ik hoop jullie daar persoonlijk gedag te kunnen zeggen. 
 
 
 
 
 
 
 Groet,
 
 
 
 
 
 
  
  
   
   
    
    Sindy Meijer
    
    
     
     Communicatie & Community support Wikimedia Nederland
     
    
    
     0650879379 
     • 
     
     (0)30 3200238
     Werkdagen maandag t/m donderdag
     
    
    
     
    
    
   
   
  
  
 
 
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <https://lists.wmnederland.nl/pipermail/wle-nl/attachments/20170607/4362b14a/attachment.html>


Meer informatie over de Wle-nl maillijst