[Wle-nl] workshop 7 januari

k.vliet k.vliet op kpnmail.nl
Ma Dec 26 17:34:32 CET 2016


    
Hans en ik zijn er in principe voor de begeleiding. Ik weet dat Ciell een heel goede presentatie kan houden (ze was ook inleider bij mijn eerste schrijfmiddag). Hans heeft veel ervaring met grote hoeveelheden afbeeldingen (en nog veel meer volgens mij). Ciell is allround. Ik kan een groepje begeleden dat zich met de floronteksten gaat bezighouden. Het scheelt zeker als de deelnemers zich vooraf ingelezen hebben op de help pagina's en/of de introductiecursus. Na de inleiding wijst het zich vaak vanzelf wie welke begeleiding nodig heeft. Maar als de interesses vooraf al bekend zijn kun je het al onderling afspreken.Ik heb niet meer de precies tijden paraat.
Tot 7 jan, Kees


Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

-------- Oorspronkelijk bericht --------
Van: Ciell Wikipedia <ciell.wikipedia op gmail.com> 
Datum: 26-12-2016  14:19  (GMT+01:00) 
Aan: ProNat projectteam <wle-nl op lists.wmnederland.nl> 
Onderwerp: Re: [Wle-nl] workshop 7 januari 

Hoi,

Ik vind het niet handig om allemaal een onderdeel te doen en heb liever dat 1 persoon de presentatie op zich neemt. Tussen geluiden en afbeeldingen verwerken zitten veel overeenkomsten en ik hoop dat men zich al aangemeld en ingelezen hebben als ze aan de workshop beginnen. Verwijs hiervoor in je bevestigingsmail bijvoorbeeld naar het filmpje dat ik gemaakt heb. 

Ik begrijp nu dat ik het dus niet alleen doe, maar dat Hans en Kees er ook zijn: geen probleem, maar een opener communicatie over de organisatie vind ik wel fijn Sander. 

Ciell

Op 20 december 2016 om 12:00 schreef sander turnhout <s.turnhout op soortennl.nl>:
Beste mensen, 
We hebben nu 8 aanmeldingen voor de workshop op 7 januari - één ervan is resultaat van actief pushen, de rest kwam binnen na de presentatie op de florondag. 
Het ziet er naar uit dat we aan de gang kunnen met foto's (mogelijk zeer veel van free nature images & martin stevens), met geluiden (14 amfibieën) en teksten, voornamelijk verspreidingsatlas. 
Er zijn wel een paar 'belangrijke figuren' bij, d.w.z. mensen met een groot netwerk onder actieve vrijwilligers dus we moeten er iets leuks van maken. Daar kan ik heel goed hulp bij gebruiken denk ik. 
@Ciel, kun jij een onderdeel doen over hoe om te gaan met afbeeldingen?@Hans, kun jij de geluiden verwerken?@Kees, kun jij een algemene intro doen over hoe je een account aanmaakt en hoe je begint met bewerken; jij hebt veel libellen gedaan en het floron project lijkt daar heel erg op. 
ik regel lunch & borrel en ik heb ook voor iedereen een aardigheidje
hartelijke groet & alvast fijne dagen
Sander -- 
--Sander Turnhout
Strategisch adviseur SoortenNLhttps://twitter.com/Sanderturnhout

(e) s.turnhout op soortenNL.nl
(t) 06 282 25 990
(w) www.soortenNL.nl
(fb) /soortenNL/Ziet u ze vliegen? Vertel het ons op www.telmee.nl

Bezoekadres: Toernooiveld 1 - 6525 ED Nijmegen
Postadres: Postbus 9010 - 6500 GL Nijmegen


_______________________________________________

Wle-nl mailing list

Wle-nl op lists.wmnederland.nl

https://lists.wmnederland.nl/mailman/listinfo/wle-nl
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <https://lists.wmnederland.nl/pipermail/wle-nl/attachments/20161226/5507d866/attachment.html>


Meer informatie over de Wle-nl maillijst